No team-statistics @ Primegrid

This forum provides an FAQ for users as well as allowing you to ask questions about MundayWeb's very popular BOINC stats services.
Post Reply
Anokius
New Member
Posts: 7
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:44 am
Location: Germany
Contact:

No team-statistics @ Primegrid

Post by Anokius » Sun Nov 13, 2005 10:54 am

Since 11.08.05 I'm a member of the Primegrid-project and member of the team BOINC-LUBECA there.

But now I can't see the team-statistics of our team: http://www.primegrid.com/orig/team_disp ... ?teamid=56

And the graphic-ink: http://boinc.mundayweb.com/one/teamStat ... &trans=off

What is wrong?

ANOKIUS

http://www.boinc-lubeca.de
Image

Neil
Site Admin
Posts: 1343
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Sun Nov 13, 2005 4:33 pm

Hi,

It appears that the PrimeGrid team XML file used to update the database last night was lacking in teams! Only two were in the file, as can be seen from http://boinc.mundayweb.com/one/info.php

I am currently away from home - I'll try to run a manual update when I get back later tonight.

Thanks for pointing out the error,

Neil.

Neil
Site Admin
Posts: 1343
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Sun Nov 13, 2005 10:01 pm

Hi,

I have now re-run the update script on the PrimeGrid XML stats and all seems to be well again.

Cheers,

Neil.

Anokius
New Member
Posts: 7
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:44 am
Location: Germany
Contact:

Post by Anokius » Tue Nov 15, 2005 6:24 pm

Hi Neil,

sorry, but the problem is the same ...

Cheers,

Anokius
Image

Neil
Site Admin
Posts: 1343
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Tue Nov 15, 2005 8:24 pm

Balls... looks like the PrimeGrid team XML file was corrupt again.

Have re-run the update script to fix the problem.

Thanks for pointing it out.

Neil.

Anokius
New Member
Posts: 7
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:44 am
Location: Germany
Contact:

Post by Anokius » Thu Nov 17, 2005 5:19 pm

Hallo Neil,

I think you have work so much to fix my problem. But.... please look. No change ! http://boinc.mundayweb.com/one/teamStat ... &trans=off

Thanks,
Anokius
Image

User avatar
clarkf1
Established Member
Posts: 175
Joined: Sun Jun 05, 2005 11:36 am

Post by clarkf1 » Thu Nov 17, 2005 6:58 pm

The XML stats look okay.
Image
Cruncher: i7-8700K (6 cores, 12 threads), 16GB DDR4-3000Mhz, 8GB NVIDIA 1080

Neil
Site Admin
Posts: 1343
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Thu Nov 17, 2005 8:11 pm

Hi,

I have run the update script again to fix the team problem. I have also changed the time that the update script is run just in case.

Will have to see what happens.

Neil.

Anokius
New Member
Posts: 7
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:44 am
Location: Germany
Contact:

Post by Anokius » Fri Nov 18, 2005 8:19 pm

Image

Neil
Site Admin
Posts: 1343
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Sat Nov 19, 2005 1:25 pm

Hi,

I have re-run the update script again.

I have also added some sanity checking code to check the number of teams in the new team XML file before the current team stats are destroyed.

Hopefully this will catch any corrupt team XML files in the future.

Neil.

Anokius
New Member
Posts: 7
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:44 am
Location: Germany
Contact:

Post by Anokius » Sun Nov 20, 2005 9:49 am

Hi Neil,

You are the best :D ! It works !

Thanks for all and greets from Lübeck/Germany

Anokius.
Image

Post Reply