QCN stats not updating

This forum provides an FAQ for users as well as allowing you to ask questions about MundayWeb's very popular BOINC stats services.
Post Reply
ChertseyAl
Established Member
Posts: 104
Joined: Tue Aug 26, 2008 8:13 pm

QCN stats not updating

Post by ChertseyAl » Sun Feb 03, 2013 8:09 pm

Hi Neil,

Just noticed that my QCN stats haven't updated for a while, and that the project is flagged as inactive.

They updated their server code and moved URL a while ago, so I suspect that's the cause.

New URL is http://qcn.stanford.edu/sensor/ and up to date stats are in http://qcn.stanford.edu/sensor/stats/

Cheers,

Al.

Neil
Site Admin
Posts: 1325
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Re: QCN stats not updating

Post by Neil » Mon Feb 04, 2013 12:17 am

Hi Al,

I take it you mean the QCN Alpha stats?

Confusingly, the Alpha test at Standford is now called "QCN Sensor" and the existing project I had listed as this is actually "Red Atrapa Sismos" :-S

So I have now renamed QCN Sensor to QCN Red Atrapa Sismos and QCN Alhpa is now QCN Sensor.

Hope that all makes sense ;-)

All stats are now up to date again for these projects.

Cheers and thanks for letting me know,

Neil.

ChertseyAl
Established Member
Posts: 104
Joined: Tue Aug 26, 2008 8:13 pm

Re: QCN stats not updating

Post by ChertseyAl » Mon Feb 04, 2013 10:22 am

Hi Neil,

Yes, that looks correct now :)

I don't think they handled the changeover very well - They could have announced what they were doing :(

Also, I'm sure plenty of others got caught out if they didn't detach and reattach their client. Took me a day or so to figure out why all my WUs were erroring out.

Cheers,

Al.

Post Reply