Seti Classic Work Unit Totals

This forum provides an FAQ for users as well as allowing you to ask questions about MundayWeb's very popular BOINC stats services.
Neil
Site Admin
Posts: 1349
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Seti Classic Work Unit Totals

Post by Neil » Sat Dec 31, 2005 6:00 pm

Hi all,

You can now add your Seti Classic work unit totals to your All-In-One user graphic.

Log into your account and go to "Your Projects" for further information.

Any problems, let me know.

Neil.

dan_burr_michel
Member
Posts: 26
Joined: Mon Apr 25, 2005 12:44 am
Location: southern illinois, USA
Contact:

Post by dan_burr_michel » Sun Jan 01, 2006 3:08 am

i was just trying to add the Classic stats to my counter...unfortunately your bandwidth limit has been exceeded and i couldn't get in...i'll try again later.
Image
Image

User avatar
clarkf1
Established Member
Posts: 175
Joined: Sun Jun 05, 2005 11:36 am

Post by clarkf1 » Mon Jan 02, 2006 12:56 am

Cool.......had to remember that I used a different email address for SETI Classic :D

Happy New Year
Image
Cruncher: i7-8700K (6 cores, 12 threads), 16GB DDR4-3000Mhz, 8GB NVIDIA 1080

Neil
Site Admin
Posts: 1349
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Mon Jan 02, 2006 4:43 pm

Glad it worked - Happy New Year to you too and to all my users ;-)

Neil.

Thor Prime
New Member
Posts: 3
Joined: Fri Sep 23, 2005 1:35 am

Re: Seti Classic Work Unit Totals

Post by Thor Prime » Mon Jan 02, 2006 5:15 pm

Neil wrote:Any problems, let me know.Neil.
Hello, Neal. Is there a maximum height on the banner (My Seti Clasic WU end up on the same line as update date)? I guess we are bound to run into it sooner or later. Maybe a selectable line of 'Top xx of xx projects' would help. It's unrealistically to expect one banner with all projects on it and still be a banner...8)
Image

Neil
Site Admin
Posts: 1349
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Mon Jan 02, 2006 5:32 pm

D'oh!

The banner's height is dynamic and should take into account the new Seti Classic line into the height calculation.

It works with mine and other people's stats, so there must be a situation that I have not accounted for in regards to your sig.

I'll look into it - thanks for pointing it out.
Neil Munday.

Image

Neil
Site Admin
Posts: 1349
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Mon Jan 02, 2006 6:33 pm

Hi,

I have fixed the bug.

Thanks again for pointing it out.

Neil.

DrBob
Member
Posts: 11
Joined: Mon Feb 20, 2006 4:02 am

Post by DrBob » Mon Feb 20, 2006 4:10 am

Are the Classic stats no longer available?

I receive the following error when I try to add them to my all in one graphic.
The following errors occured:

Could not connect to Berkeley server, please try again. (Hit refresh)

User avatar
Halifax--lad
Established Member
Posts: 228
Joined: Sat Sep 10, 2005 11:27 pm

Post by Halifax--lad » Mon Feb 20, 2006 9:10 am

DrBob wrote:Are the Classic stats no longer available?

I receive the following error when I try to add them to my all in one graphic.
The following errors occured:

Could not connect to Berkeley server, please try again. (Hit refresh)
If you are a new member there is no way at the moment to get your classic data, the XML seems to have vanished.

The only way it could be done at the moment is by screen scraping
Join us in Chat (see the forum) Click the Sig
Image

Neil
Site Admin
Posts: 1349
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Mon Feb 20, 2006 7:56 pm

Hi,

Berkeley have taken down their user stats pages for Seti Classic, so at the moment, there is no way to get user's stats.

I was hoping that they would have made an XML file of user and team data, but alas, there is no sign.

Alternatively, they could add the stats to the Seti BOINC stats.

Neil.

Igelwurst
New Member
Posts: 1
Joined: Tue Mar 21, 2006 10:47 pm

Post by Igelwurst » Tue Mar 21, 2006 10:51 pm

Hi, I also want to see my Seti Classic WUs in the All-In-One Account, but theres only the following message:

"Could not connect to Berkeley server, please try again. (Hit refresh)"

Is it possible to add the Classic Account in another way?

User avatar
Halifax--lad
Established Member
Posts: 228
Joined: Sat Sep 10, 2005 11:27 pm

Post by Halifax--lad » Tue Mar 21, 2006 10:54 pm

Nope no other way is less it is screen scrapped which creates a hell of alot of traffic on SETI's servers until the XML feed appears again there is no real way to do it conveniently
Join us in Chat (see the forum) Click the Sig
Image

Neil
Site Admin
Posts: 1349
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Tue Mar 21, 2006 11:23 pm

As it happens, my sites got the Seti Classic stats by "screen scraping". As these pages are not available anymore, I cannot get the data.

Neil.

User avatar
Halifax--lad
Established Member
Posts: 228
Joined: Sat Sep 10, 2005 11:27 pm

Post by Halifax--lad » Wed Mar 22, 2006 8:40 am

Well if your site did that before why don't you get it to do the same on the BOINC SETI pages, everytime a user wants to add there classic stats :?:
Join us in Chat (see the forum) Click the Sig
Image

Neil
Site Admin
Posts: 1349
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Wed Mar 22, 2006 8:40 pm

I guess I could - didn't think of it to be honest.

Will get round to it at some point...

Neil.

Post Reply