XtremLab Stats Counter??

This forum provides an FAQ for users as well as allowing you to ask questions about MundayWeb's very popular BOINC stats services.
AL ADIM
Member
Posts: 53
Joined: Tue Mar 21, 2006 4:22 pm
Location: Poland
Contact:

Post by AL ADIM » Sat Mar 25, 2006 8:46 pm

XtremeLab Updated:08:00:06 20/03/2006 - today is 25/03/2006. Is there some problem with this project?

Neil
Site Admin
Posts: 1349
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Mon Mar 27, 2006 12:10 am

Hi,

This project hasn't updated for a while as the connection to download the XML stats always seems to time out. This happened in the past when the project first started.

Unfortunately, it's out of my hands!

Hopefully they'll sort themselves out.

Neil.

yoda
New Member
Posts: 2
Joined: Thu Mar 30, 2006 2:56 pm

XML files are available

Post by yoda » Thu Mar 30, 2006 3:04 pm

From http://xw01.lri.fr:4320/forum_thread.php?id=4#82
-------------------
We now exports stats, every 24 hours:

* http://xw01.lri.fr:4320/stats/tables.xml
* http://xw01.lri.fr:4320/stats/user.gz
* http://xw01.lri.fr:4320/stats/host.gz
* http://xw01.lri.fr:4320/stats/team.gz

(Directory listing is forbidden, but you can download the files: I will update server's configuration file later to enable directory listing)
--------------------
I just had a look at a couple of these files and they have recent figures. Stats on BOINCStats are also updating, so the files must be OK?

Neil
Site Admin
Posts: 1349
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Thu Mar 30, 2006 7:36 pm

For some reason, the connection to the XtremeLab website keeps timing out from my web server.

All the other projects are fine.

If it helps, the server is in the US.

Cheers,

Neil.

yoda
New Member
Posts: 2
Joined: Thu Mar 30, 2006 2:56 pm

Post by yoda » Fri Mar 31, 2006 12:34 am

For some reason, the connection to the XtremeLab website keeps timing out from my web server.
OK. I wonder if it might be a firewall issue, given they are using port 4320, rather than 80, 21 or the like. I don't know your setup, don't know PHP so don't know how you fetch the files, but perhaps it's related.

FWIW, I'm in Australia. I do have a (virtual) server in the US, but don't know how I can make that fetch the files on a regular basis (otherwise I could perhaps mirror them, assuming my web server does not have the sme issues as yours). I can copy one set of XTrem stats up there for you though.

Neil
Site Admin
Posts: 1349
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Sat Apr 01, 2006 5:37 pm

Hi,

My site has been able to get stats from XtremeLab in the past. It's only been in the last week or so. As far as I know it's not a problem with my web server.

Unfortunately, there's not much I can do!

Neil.

User avatar
carlos
Member
Posts: 17
Joined: Tue Mar 07, 2006 2:46 am
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Post by carlos » Thu Apr 13, 2006 5:53 pm

Yeah!
seems that this project is not updating stats only on mundayweb

May be a Firewall issue ? Their port is 4320 , not the standard http 80

ImageImage

Image
ImageImage

User avatar
Krunchin-Keith
Member
Posts: 35
Joined: Sat Sep 03, 2005 3:47 am
Location: USA,NC,Kill_Devil_Hills
Contact:

Re: XML files are available

Post by Krunchin-Keith » Thu Apr 13, 2006 8:46 pm

I could not access the stats by following the link http://xw01.lri.fr:4320/stats/ on XtremLab.

but as someone else mentioned, the direct links to the files DO work.

* http://xw01.lri.fr:4320/stats/tables.xml
* http://xw01.lri.fr:4320/stats/user.gz
* http://xw01.lri.fr:4320/stats/host.gz
* http://xw01.lri.fr:4320/stats/team.gz

Neil:

Note: XtremLab is spelled with only 1 'e'

I noticed another problem, that may or may not be related. I had an XtremLab banner and account before they dissapeared and my user ID was 496. When they started up again every one had to create a new account, My ID is now 132, but your site still has me under the old number. I deleted here and tried to reestablish, but your site will not find the new account, only the old one.

Neil
Site Admin
Posts: 1349
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:35 pm
Location: UK
Contact:

Post by Neil » Fri Apr 14, 2006 12:03 am

Here's a snippet from my Perl script...

Code: Select all

elsif ($opt_p eq 'xtremelab'){
	$db = 'boinc_xtremelab';
	$prjName = $opt_p;
	$projectID = 12;
	$USER_GZIP = 'http://xw01.lri.fr:4320/stats/user.gz';
	$TEAM_GZIP = 'http://xw01.lri.fr:4320/stats/team.gz';
}
As you can see, I am using the correct URLs. I don't know why they keep timing out.

Thanks for the typo info - I'll update the site.

Neil.

Post Reply